spin it to win it.

Vi är riktiga sportnördar

Vi älskar sport. Vi älskar all typ av sport, men framför allt älskar vi pingis. Det är något speciellt och nostalgiskt när tävlingsmänniskan i oss greppar tag i pingisracket och kastar upp pingisbollen för att serva. Och visst är det mäktigt när man ser en efter en dras in i spelets gång och engagemanget (och stämningen) är på topp! Sport har nämligen en förmåga att engagera många, och DET älskar vi!

Beer pong

Vi vet att många av de mest minnesvärda stunderna skapas kring ett beer pong-bord. Det är dags att lyfta fram förfesternas klassiska spel i rampljuset. Alla kan vara med!

Vi kör ingen bokning på beer pong, droppa förbi när det passar dig!

1989 (5-0)

År 1989, i ett historiskt ögonblick som klingar av triumf och överraskning, krossade Sveriges pingislegendarer den kinesiska dominansen på pingisbordet och rev symboliskt den kinesiska muren av oslagbarhet. Det var ett ögonblick som skulle gå till historien som en av de mest minnesvärda stunderna inom pingisen.

Det var under världsmästerskapen i Dortmund som det svenska pingislaget, anfört av ikoniska spelare som J-O ”Det evigt gröna trädet” Waldner, Mikael ”Äpplet” Appelgren, Peter Karlsson, Jörgen Person och Erik Lindh stod ansikte mot ansikte med den överväldigande kinesiska dominansen. I en serie av spännande och nervkittlande matcher överträffade det svenska laget alla förväntningar och stod som segrare mot Kina. 5-0. Ett ögonblick som inte bara inspirerade en generation av spelare, utan som också fyller pingisens värld (och oss själva) med stolthet, än idag.